FAQ – Veelgestelde vragen

  Waarom is 2B Bio Beauty zo'n bijzonder merk?

  Wat dit merk zo bijzonder maakt, is het innovatieve 'pre-aging' verzorgingsconcept. De producten zijn bedoeld om de reproductietijd van de gelaatscellen af te remmen en dus om tekenen van veroudering te vertragen.

  Wat is 2B Bio Peeling?

  2B Bio Peeling is een product dat wordt gebruikt bij manuele microdermabrasie (zonder toestellen). Bij deze methode wordt het huidoppervlak gepeeld om de dode cellen (de corneocyten of hoorncellen, die de hoornlaag van de huid vormen) te verwijderen. In tegenstelling tot andere behandelingen die ook enkel het huidoppervlak peelen, zet 2B Bio Peeling het peelingproces van binnenuit in werking.

  Hoe werkt 2B Bio Peeling?

  Welke resultaten mag ik van deze behandeling verwachten?

  Uw huid wordt diepgaand gezuiverd, het celmetabolisme wordt gereactiveerd, verwijde poriën vernauwen en pigmentatievlekken verminderen. Kortom: een verbluffend resultaat, waardoor u er meteen stralend uitziet.

  Hoeveel behandelingen bevelen jullie aan?

  De resultaten zijn al zichtbaar na de eerste sessie. Voor nóg betere resultaten raden wij echter een behandeling van 2 maanden aan (met 1 sessie om de 2 weken). Vervolgens stellen we u voor om 2 sessies per jaar te nemen om de behandeling doeltreffend af te werken.

  Zijn er ook ongewenste bijwerkingen?

  U zult een prikkeling voelen tijdens en (gedurende 1 tot 2 dagen) na de behandeling. Nog op de dag van de behandeling zelf mag u een douche nemen en make-up aanbrengen.

  Waar moet ik op letten na de behandeling?

  Vermijd blootstelling aan de zon en saunabezoeken tijdens de eerste dagen na de behandeling. Gebruik regelmatig de beschermende crème (2B Bio Défense of 2B Bio Défense BB Cream).

  Mijn huid is heel gevoelig. Wordt de behandeling dan aangepast?

  Ja, uw schoonheidsspecialist(e) past de behandeling aan in functie van uw huidtype.

  Mag ik deze behandeling ondergaan als ik zwanger ben?

  Nee.

  Mag ik deze behandeling ondergaan wanneer ik borstvoeding geef?

  De producten mogen niet worden aangebracht indien u borstvoeding geeft. We raden u aan om de behandeling pas te starten wanneer u 5 maanden geen borstvoeding meer geeft.

  Welke verzorgingsproducten mag ik gebruiken na de behandeling?

  Het gamma verzorgingsproducten van 2B Bio Beauty is speciaal ontworpen om de heilzame effecten van de peeling te verlengen en om eventuele huidreacties (roodheid en prikkelend gevoel) te verzachten.

  Bekijk ook